Nieuwsbrief

Schrijf je in!

Via onze nieuwsbrief houden wij onze community op de hoogte van speciale events, trainingen en alle laatste updates! Word ook (gratis) lid van onze community en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuwsbrief:

Uitnodiging: Koningen en Koninginnen!
View this email in your browser

 

Koningen en Koninginnen

3-daagse leiderschapstraining serieus spelen voor volwassenen

 

Start:               25 mei 2017 @ 19:00

End:                28 mei 2017 @ 17:00

Location:         De Nijensteen, Veessen

Dit lange weekend gaan we spelen met leiderschap, als heerser van ons eigen rijk. Spelen als bescherming tegen de serieusheid van ons leven, en tegen hoe we steeds meer in die serieusheid gaan geloven waardoor we het plezier en de vrijheid vergeten die altijd op ons wachten om gespeeld te worden.

Een spelende geest wordt in de Zen traditie ook wel omschreven als “the beginner’s mind” of originele geest. Het Zen gezegde gaat: “In the beginner’s mind there are many opportunities, in the expert mind there are few.” We nodigen je daarom uit om de beginner’s mind in te stappen en jezelf vanuit een spelend perspectief te mee te maken. Wie zou je zijn als je echt zelf zou kunnen kiezen?

In dit weekend gaan we serieus spelen voor volwassenen. Kun je zelf ontdekken wat voor koning jij bent, hoe je regeert en hoe je koninkrijk ervoor staat? Dit weekend kijken we naar:

  • Inzicht in speelstrategie;
  • Spelen met houding en verhouding;
  • Zien en gehoord worden;
  • Confronteren en loslaten;
  • Competitie en samenwerking;
  • Oreren voor het volk.

Voor wie?

De training is open voor iedereen van alle achtergronden en leeftijden, voor mensen die graag meer spel in hun werk en leven willen brengen. Daarnaast is de training interessant voor iedereen die zijn of haar persoonlijk leiderschap wil ontdekken en versterken.

Kom met ons spelen met leiderschap in een prachtige buitenlocatie in Overijssel!

Base fee:         € 149,- (incl. Overnachtingen, eten en drinken)*

* Dit bedrag dekt de basiskosten van de training. Op de laatste dag vragen we je om een waardebepaling achteraf te geven (in euro’s) op basis van je ervaring. We nodigen je uit te kijken wat klopt voor jou, waarbij je een balans zoekt tussen wat je het waard vond en wat je kunt missen. Op deze manier willen we onze trainingen toegankelijk houden voor iedereen.

Over Sunryse
Sunryse is een community voor (young) professionals die leven vanuit passie, kracht en vertrouwen. Wij geloven dat inzicht in jezelf en je omgeving de sleutel is om je dromen waar te maken en te leven vanuit je hart. Sunryse ondersteunt je in het proces om te ontdekken wat je wilt en waar je goed in bent. Daarnaast bieden we je inspiratie en hands-on tools om hier echt mee aan de slag te gaan. Ons uitgangspunt is dat alle antwoorden al in jezelf zitten. Wij helpen je enkel die antwoorden te vinden.

Direct aanmelden voor dit lange weeked!
Interesse tonen op Facebook
 
 
Copyright © 2017 Sunryse – The Leading Experience, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp